Praktiske oplysninger

Læs mere om de praktiske oplysninger her.

Indhold

  Når barnet møder i institutionen om morgenen er det vigtigt, både for personalet og for barnet, at vi får sagt godmorgen. Barnet har altid mulighed for at vinke til jer når i går, og personalet hjælper gerne med at sige farvel, dog kan der ikke påregne hjælp til at vinke efter kl. 9.00.

  Når I henter jeres barn er det vigtigt at der er tid til barnet lige leger færdigt og får tid til at rydde op, så det ikke er de kammerater der er til sidst der skal rydde op. Hvis jeres barn bliver hentet af andre end de sædvanlige, skal personalet have besked.

  Børnene skal selv medbringe madpakke til hele dagen. Kommer barnet meget tidligt er det muligt at spise medbragt morgenmad. Vær opmærksom på at jeres barn kan blive sulten inden det igen hentes, der er lang tid til kl. 16.30, så det er rart at have lidt i reserve i madkassen eller frugtposen. I starten kan det godt være spændende at have madpakke med, så der spises et ekstra stykke, det modsatte kan også være tilfældet, da der sker så mange spændende ting, at det kan være svært at koncentrere sig. Over middag spiser vi et frugtmåltid. Det kan være en blanding af frugt, brød eller en anden sund snack.

  Husk

  Det er vigtigt at der er tydelig navn på madkassen og frugtposen, da der er mange ens og så barnet har mulighed for at finde sin egen.

  Sygdom - fravær

  Vi vil meget gerne have besked, hvis jeres barn er syg eller på anden måde holder fri, enten telefonisk eller pr. SMS inden kl. 9.00

  Medicinering

  Ved lægeordineret medicin, eller ved kroniske sygdomme er der mulighed for at vi kan være behjælpelige med at give medicinen. Medicinen skal afleveres til personalet og den skal være i original indpakning og forsynet med barnets navn og lægens dosering.

  Når UV-indeks er forhøjet, skal børnene smøres med solcreme hjemmefra om morgenen, og vi sørger for børnene inden vi går ud over middag.

  Vi bruger kun godkendt solcreme.

  Jeres barn skal have praktisk tøj på. Tøj der ikke må få malerpletter eller mudderklatter, bør blive hjemme. Husk skiftetøj, så som regntøj, gummistøvler, overtøj og sko til indendørs brug (her kan evt. sandalerne fra i sommers bruges hen over efteråret.) Når i henter jeres barn skal i sørge for at der bliver ryddet op på garderobepladsen, støvlerne skal op på hylderne. Garderoben skal tømmes hver fredag, så der kan blive gjort rent på pladsen.

  Husk

  Tydeligt navn i tøjet, fodtøjet samt hat og handsker, medbring et ekstra sæt skiftetøj.

  Nørrevang Børnehus er normeret til 52, fordelt på 3 stuer. Der kan i perioder være flere eller færre børn på stuerne. Der er som oftest tilknyttet 3 voksne til hver stue. Børnene er fra 0-6 år.

  Børnehuset har lukket:

  • d. 5 juni (grundlovsdag fra kl.12)
  • d. 24 december
  • d. 31 december samt 1 januar
  • Fredag efter Kristi himmelfartsdag

  I forbindelse med ferieperioder (påske, vinterferie sommerferie osv.) vil der forekomme vikar. Børnene bliver dog i deres faste rammer, eller tilbydes sampasning i en af de andre børnehuse. 

  Nørrevang Børnehus
  Nørrevang 4
  6200 Aabenraa

  Telefon 7376 8733
  Mail noerrevang-boernehus@aabenraa.dk